Πιπέρι ανάμεικτο

Το ανάμεικτο πιπέρι μας περιέχει Λευκό, Μαύρο, Ρόζ και Πράσινο ολόκληρο πιπέρι σε αναλογίες που θα σας προσφέρουν ένα υπέροχο αρωματικό αποτέλεσμα μέτρια καυτερό.

Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες

Ανάμεικτο Πιπέρι - Συσκευασίες
Κατεβάστε τη φόρμα παραγγελίας
Διαθέσιμες Συσκευασίες
Συσκευασία Χονδρό
Γυάλινο 35 γρ
Πλαστικό 50 γρ
Μύλος 25 γρ
Επαγγ. Φάκελο 500 γρ
Συστατικά / Χαρακτηριστικά

Η γεύση του μείγματος είναι μέτρια πικάντικη έως πικάντικη. Ταιριάζει καλά με όλα τα είδη των πιάτων, ειδικά όμως σε σούπες, αυγά, πατάτες, ρύζι, ψητά ψάρια ή ψητά κρέατα και λαχανικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το ανάμεικτο πιπέρι

Όλοι οι κόκκοι πιπεριού προέρχονται από το ίδιο φυτό, το Piper nigrum. Οι καρποί του διαφέρουν σε χρώμα, επειδή συλλέγονται σε διαφορετική χρονική στιγμή ωρίμανσης ή / και υποβάλλονται σε επεξεργασία. Το Πράσινο πιπέρι, για παράδειγμα, συλλέγονται λίγο πριν ολοκληρωθεί η ωρίμανση του καρπού, τα κόκκινα πιπέρια  είναι μαζεμένα όταν φθάσουν σε ωρίμανση ενώ το μαύρο πιπέρι συλλέγεται όταν ο ώριμος καρπός έχει μείνει στον ήλιο για αρκετές ημέρες. Το Λευκό πιπέρι είναι αποτέλεσμα αποφλοίωσης του μαύρου καρπού.

Οπουδήποτε θα χρησιμοποιούσατε χοντρό πιπέρι μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το μείγμα και να αισθανθείτε τη γεύση σας να ζωντανεύει! Αναδεικνύει τη γεύση μιάς μεγάλης ποικιλίας συνταγών, δοκιμάσετε το σε μπριζόλα, κοτόπουλο και φιλέτα σολομού, και πασπαλίστε το τριμμένο πάνω από πατάτες και λαχανικά πριν το ψήσιμο. Χρησιμοποιήστε το σε σάλτσες, σούπες και βινεγκρέτ για σαλάτες.

Συνταγές που χρησιμοποιούν ανάμεικτο πιπέρι

Πίσω