Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες

Βανίλια - Συσκευασίες
Κατεβάστε τη φόρμα παραγγελίας
Διαθέσιμες Συσκευασίες
ΣυσκευασίαΓραμμάρια
Φάκελο 1.5
Πλαστικό 0.3
Επαγγ. Φάκελο 250
Συστατικά / Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιείται σε κέικ, τούρτες, μπισκότα, κρέμα ζαχαροπλαστικής, στο χτύπημα σαντιγί ή κρέμες σοκολάτας. Μη διστάσετε να την δοκιμάσετε σε μικρή ποσότητα, στον καφέ φίλτρου, μιλκ σεικ, σιρόπια, μαρμελάδες, γκράνολα, σορμπέ φρούτου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βανίλια

Ο ρόλος της βανίλιας στη ζαχαροπλαστική είναι ο ανάλογος του αλατιού στην μαγειρική. Τονίζει όλα τα χαρακτηριστικά των υπολοίπως υλικών που συνυπάρχουν σε μια συνταγή. Η μορφή σκόνης που διατίθεται κάνει εύκολη τη μείξη της με το αλεύρι ή αραιώνεται εύκολα σε υγρά. Η γεύση της είναι πλούσια, γλυκιά και κρεμώδης.

Προστίθεται στη συνταγή κατά τη ετοιμασία της ζύμης ή σε υγρά υλικά όπως κρέμες και σιρόπια. 

Συνταγές που χρησιμοποιούν βανίλια

Πίσω