δοκιμάστε το

μια πρέζα Κανέλλα στο χυμό, τον απογειώνει

αρωματικά
δοκιμάστε το

με τα προϊόντα μας

δώστε τον προσωπικό σας χαρακτήρα στο φαγητό

βρείτε συνταγές εδώ
με τα προϊόντα μας

ο κουρκουμάς

βελτίωση της στοματικής υγείας

ανώτερος από το χημικό στοματικό διάλυμα
διαβάστε στο blog μας
ο κουρκουμάς

αρώματα της φύσης

στιγμές χαλάρωσης, τόνωσης, ευεξίας
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κολοκυθοκεφτέδες με Ντιπ Γιαουρτιού

Η ελληνική κουζίνα έχει άπειρες συνταγές για κεφτέδες, είτε αυτοί είναι από κρέας είτε από λαχανικά, ψαρικά κλπ (οι λεγόμενοι ψευτοκεφτέδες). Από τους πιο αγαπημένους ψευτοκεφτέδες, αν όχι ο πιο αγαπημένος, είναι οι κολοκυθοκεφτέδες. Νόστιμοι, αρωματικοί, υγιεινοί, οι κολοκυθοκεφτέδες αποτελούν το τέλειο καλοκαιρινό μεζέ για να συνοδεύσουμε τη μπύρα, το κρασί ή το ούζο, ενώ μπορούμε να τους καταναλώσουμε και ως ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα!

περισσότερα

Ψητό Αρνί με Κρούστα Μυρωδικών

Με τη συνταγή αυτή θα καταπλήξετε και θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας! Απλή, νόστιμη, μέτριας δυσκολίας και γκουρμέ, είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τον κάθε ουρανίσκο! Το προτιμότερο κομμάτι κρέατος για αυτό το φαγητό είναι το καρέ, ενώ μπορείτε να «παίξετε» ελεύθερα με τα μυρωδικά που χρησιμοποιούνται, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις! Στην εκτέλεση της παρούσας συνταγής πρέπει να προσέξετε μόνο ένα πράγμα: το σωστό ψήσιμο του αρνιού, το οποίο πρέπει να είναι μέτρια ψημένο για να μη χάσει το κρέας τους χυμούς του και να μην στεγνώσει.

περισσότερα

Κέικ με Μαστίχα

Σύμφωνα με την  παράδοση, τα μαστιχόδεντρα (οι σκίνοι) δάκρυσαν όταν ο Άγιος Ισίδωρος μαρτύρησε από τους Ρωμαίους το 250 μ.Χ., κάτω από τους οποίους έκατσε τραυματισμένος σοβαρά αφού κατάφερε να αποδράσει. Βλέποντάς τον, τα δέντρα τον λυπήθηκαν και δάκρυσαν. Από τα αρχαία χρόνια η μαστίχα χρησιμοποιούνταν από πολλούς λαούς για τις ιατροφαρμακευτικές της ιδιότητες. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε στην ποσότητα μιας και αν χρησιμοποιήσουμε πολλή μαστίχα το φαγητό μας θα αποκτήσει μια πικρή γεύση.

περισσότερα

Η γεύση στη ζωή σας

μπαχαρικά

μπαχαρικά

Mείγματα Carino

μείγματα Carino

αρωματικά φυτά

αρωματικά φυτά

αφεψήματα

αφεψήματα

τροφές πουλιών

τροφές πουλιών

είδη ζαχαροπλαστικής

είδη ζαχαροπλαστικής

είδη θυμιάματος

είδη θυμιάματος

αλάτι-πιπέρι

αλάτι-πιπέρι