Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο.

Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες

Κάρυ- Συσκευασίες
Κατεβάστε τη φόρμα παραγγελίας
Διαθέσιμες Συσκευασίες
ΣυσκευασίαΓραμμάρια
Γυάλινο 30
Φάκελο 50
Πλαστικό 40
Επαγγ. Φάκελο 500
Επαγγ. Πλαστικό 375
Συστατικά / Χαρακτηριστικά

Αν κάποιο απο τα συστατικά του μίγματος δεν είναι της αρεσκείας σας, δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας μείγμα κάρυ - κάτι που συνιστούμε να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά ώστε να πάρετε μια ιδέα για το κάθε μπαχαρικό ξεχωριστά.

Περισσότερες πληροφορίες για το κάρυ

Στο δυτικό κόσμο, τα μίγματα σκόνης κάρυ τείνουν να έχουν μια αρκετά τυποποιημένη γεύση, αν και μια μεγάλη ποικιλία από μείγματα μπαχαρικών χρησιμοποιούνται στην ινδική κουζίνα. Οι Ινδοί μάγειρες έχουν συχνά ευκολότερη πρόσβαση σε ποικιλία από φρέσκα μυρωδικά από τους ξένους ομολόγους τους.

Δεν είναι όλα τα κάρυ ίδια. Το χαρμάνι, οι αναλογίες και η ποιότητα και η ηλικία των μπαχαρικών στο μείγμα μπορεί όλα να είναι διαφορετικά, και επειδή είμαστε επιλεκτικοί και ευαίσθητοι στην ποιότητα που σας προσφέρουμε φροντίζουμε πάντα να διαλέγουμε φρέσκα και διαλεχτά καρυκεύματα ώστε να απολαμβάνετε μια συνταγή υψηλών προδιαγραφών.

Συνταγές που χρησιμοποιούν κάρυ

Πίσω