Κόλιανδρο

Κόλιανδρο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού κόλιαντρο. Ενώ το φρέσκο ​​κόλιαντρο έχει γεύση τολμηρή και δυναμική, σε αντίθεση, η γεύση του κόλιαντρου είναι ώριμη και λεπτή. Έχει μια χωματένια, λεμονάτη γεύση που λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά, ιδιαίτερα το κύμινο. Οι σπόροι έχουν γεύση εσπεριδοειδών, λεμονιού και όταν συνθλίβονται τους χαρακτηρίζει γεύση καρυδιού, πικάντικη.

Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες

Κόλιανδρο - Συσκευασίες
Κατεβάστε τη φόρμα παραγγελίας
Διαθέσιμες Συσκευασίες
ΣυσκευασίαΤριμμένοΟλόκληρο
Γυάλινο 30 γρ 25 γρ
Μύλος - 20 γρ
Πλαστικό - 30 γρ
Επαγγ. Φάκελο 400 γρ 500 γρ
Επαγγ. Πλαστικό - 255 γρ
Συστατικά / Χαρακτηριστικά

Κορίανδρος χρησιμοποιείται εκτενώς στην Λατινικής Αμερικής και το Μεξικό. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού την επόμενη φορά που θα κάνετε μεξικάνικο, enchiladas, ή ακόμη και μια απλή φασολάδα. Θα βρείτε επίσης κόλιανδρο σε πολλές συνταγές ινδικής κουζίνας, όπου χρησιμοποιείται ως ένα από τα μπαχαρικά σε πολλά πιάτα κάρυ. Τρίψτε το σε ψάρια και κοτόπουλο, και προσθέστε γεύση σε ένα σπιτικό τουρσί.

Περισσότερες πληροφορίες για το κόλιανδρο

Το κόλιανδρο το σκεφτόμαστε ως φόντο-καρύκευμα, που προσθέτει αυτό το κάτι τις σε πολλά αγαπημένα μας πιάτα.

Η γεύση του είναι ελαφρώς ξινή. Μπορείτε να αγοράσετε κόλιαντρο σε σπόρους ή αλεσμένο σε σκόνη. Οι σπόροι είναι μικροί, ελαφροί, και στρογγυλοί, και κάνουν μια σκούρα καφέ σκόνη. Εάν αγοράσετε σπόρους, δοκιμάστε το ελαφρύ τους ψήσιμο πριν από το άλεσμα ώστε να αναδειχθούν τα αρωματικά έλαια και η γεύση.

Συνταγές που χρησιμοποιούν κόλιανδρο

Πίσω