Πάπρικα καπνιστή

Η μοναδική γεύση της καπνιστής πάπρικας δημιουργείται από αποξήρανση της πιπεριάς σε φούρνο με ξύλα βελανιδιάς. Η χρήση της  είναι σημαντική στην Ισπανική και Ουγγρική κουζίνα.

Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες

καπνιστή πάπρικα - Συσκευασίες
Κατεβάστε τη φόρμα παραγγελίας
Διαθέσιμες Συσκευασίες
ΣυσκευασίαΓραμμάρια
Γυάλινο 35
Επαγγ. Φάκελο 400
Συστατικά / Χαρακτηριστικά

Η γεύση της είναι ήπια και γλυκιά με μια ζεστή αίσθηση που αναδυκνύεται σε συνδυασμό με τα πάντα, από σάλτσες  κρέατος και σούπες, κοτόπουλο, βραστά, αυγό, πατάτες, αχνιστά λαχανικά και πιάτα με βάση το ρύζι. Αυτό το φωτεινό κόκκινο μπαχαρικό φέρνει ένα βαθύ, καπνιστό άρωμα και γεύση σε ό, τι αγγίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για την καπνιστή πάπρικα

Η καπνιστή της γεύση και το υπέροχο σκούρο χρώμα της ταιριάζει στο μαγείρεμα με κρέας, λαχανικά, σάλτσες και βραστά αλλά και ωμό πριν το σερβίρισμα  σε πολλά πιάτα, ρύζι, αυγά, πατάτες, παέλια κ.α.

Όταν πειραματίζεστε με αυτή τη πάπρικα σε ένα νέο πιάτο, ξεκινήστε με μισό κουταλάκι του γλυκού για να αποδώσει μια σαγηνευτική καπνιστή γεύση και άρωμα, και κατόπιν αυξήστε το κατά βούληση. Όταν μένει η καπνιστή πάπρικα σε βάθος χρόνου γίνεται πιο βαριά η αίσθηση του καπνιστού και γι αυτό τη χρησιμοποιείτε συντηρητικά. 

Συνταγές που χρησιμοποιούν καπνιστή πάπρικα

Πίσω